Annonse

Regionalt seminar

Seminaret starter med en innledning fra Film & Kinos direktør Guttorm Petterson. Han snakker om statistikk og informerer om tiltak under koronaperioden.

 

IMG_1390.jpg 

 

Etter dette kommer seniorrådgiver Rolv Gjestland og snakket om kinoteknologi. Temaet kinoteknologi ble tatt opp fra Ørjan Taule fra våre hovedsponsorer i Unique Digital Nordic.

 

IMG_1391.jpg 

 

Deretter ser vi to filmer i produksjon: Bergen, I all beskjedenhet og Den siste Norske Cowboy. Førstnevnte er en film lignende Trondheimsreisen med arkivopptak, den andre er en dokumentar. Tor Fosse snakker om skolekinoturnéer på vestlandet.

Etter lunsj er det duket for leverandørene. Våre hovedsponsorer Capa v/Linn Barholt forteller om sin virksomhet. Bergenskontoret til Capa gir lokale eksempler. Deretter forteller våre nye hovedsponsorer Bravo ved Lars Fridtun Brenden om skjermer, høyttalere og software. Så kommer Simon Soyris Strumsee fra Filmgrail og snakker om appene sine, og om det nye CRM-verktøyet de utvikler. Og sist, men ikke minst, snakker Thomas Pettersen fra Foraform om stoler.

Annonse
Skroll til toppen