Annonse

Disney flytter «Black Widow» til juli og slipper den på både kino og strømming

Disney slipper Black Widow på kino og Disney+ Premier Access samtidig. Dermed går Disney  bort fra sin tidligere lovnad om et kinovindu før det slippes til strømming.

Den nye premieredatoen betyr ytterligere to måneders utsettelse av premieren på Black Widow. Den vil være tilgjengelig for Disney + -abonnenter for ytterligere betaling. Studioet ga tidligere ut Mulan og Raya og den siste dragen for 246 kroner på Premier Access.

Flere får strømmepremiere

Disney kunngjør også at Cruella, med Emma Stone i hovedrollen, vil slippes samtidig på kino og på Disney+ Premier Access 28. mai. Det underbygger selskapets aggressive satsing på strømming og premium VOD.

I tillegg vil  vil animasjonsfilmen Luca hoppe over kino fullt og helt og komme på Disney+ 18. juni.

«Dagens kunngjøring gjenspeiler vårt fokus på å tilby forbrukernes valg og følge publikums utvikling. Ved å utnytte en fleksibel distribusjonsstrategi på en dynamisk markedsplass som begynner å komme seg etter den globale pandemien, vil vi fortsette å bruke de beste alternativene for å levere The Walt Disney Company sin enestående historiefortelling til fans og familier over hele verden, ”sa Kareem Daniel, distribusjonsansvarlig i Disney Media & Entertainment.

Disney har ikke sluppet noen tall på hvor mange som har benyttet Premier Access på Raya eller Mulan, men det er klart at de genererte nok til at Disney fortsetter på det sporet.

Flere utsettelser

Disney har også endret datoer for en rekke andre titler, inkludert Marvels Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, som nå åpner 3. september isstedet for planlagte 9. juli.

Ryan Reynolds Free Guy kommer nå 13. august, Matthew Vaughns The King’s Man er flyttet til  22. desember, Adrian Lynes Deep Water erflytter til 14. januar 2022, og Kenneth Branaghs Death on the Nile er utsatt  til 11. februar neste år.

Annonse
Skroll til toppen