Annonse

Til tross for pandemi – anime-fenomen setter kinorekord i USA!

Det japanske anime-fenomenet Demon Slayer the Movie: Mugen Train fortsetter å sette rekorder. Filmen er allerede den største kinosuksessen noensinne i Japan, og sprenger nå også alle rekorder i USA.

Denne helgen traff Demon Slayer amerikanske kinoer og hentet inn 21 millioner dollar. Det er den største premierehelgen noensinne for en ikke-engelskspråklig film … og beviset på at undertekster ikke trenger å være til hinder for hardcore-fans – heller ikke i USA.

– Med hver milepæl som filmen oppnår, vet vi at alt er takket være fansen som har støttet serien og filmskapernes utrettelige arbeid. Det er en ære å bli mottatt så godt over hele verden, kommenterer Atsuhiro Iwakami, administrerende direktør i Aniplex.

Demon Slayer begynte som en mangaserie, og ble en TV-serie i 2019. Handlingen følger Tanjiro som trener som demonjeger for å kunne returnere søsteren tilbake til den menneskelige verden etter at hun ble forvandlet til en demon. Demon Slayer the Movie: Mugen Train legger grunnlaget for TV-seriens andre sesong, som sendes i 2021, skriver IGN.

Filmen har ennå ikke fått noen norsk premieredato.

Annonse
Skroll til toppen