Annonse

Ny medeier i DX

DX har de siste årene investert mye i modernisering og videreutvikling av sin plattform for billettsalg og virksomhetsstyring. Ambisjonen er å bygge videre på den ledende plattformen for kino og kulturhus i Norge.

– Det ligger stort potensiale i bruk av data for å optimalisere drift, markedsføre effektivt og bygge sterke relasjoner med publikum. Dette potensialet skal vi nå ta ut for og sammen med eksisterende og fremtidige kunder, forteller daglig leder Martin Berg.

– Vi har passert en milepæl når plattformen vår nå er skybasert. De siste kundene flytter driften sin «til skyen» i løpet av de neste månedene. Kundene vil oppleve enda høyere stabilitet uten å forholde seg til databaser eller teknisk drift, og det er dette utgangspunktet vi skal bygge fremtidens løsninger på.

Øgreid investerer i spennende selskap med flinke folk uavhengig av bransje, men har satset mer på fremoverlente selskaper innen tech og programvare den siste tiden.

– Teknologi er blitt et veldig viktig fokusområde for oss og produktet som DX leverer fremstår solid og fremtidsrettet. Men fremfor alt er det de flinke folkene i DX som gjør denne investeringen interessant for oss, forteller Halvor Øgreid, daglig leder i Øgreid

Sammen med en samarbeidspartner som deler vårt langsiktige perspektiv fortsetter DX med likt fokus som før: å levere gode verktøy som bidrar til at våre kunder lykkes. Både basert på behovene i dag, og behovene i fremtiden.

 

FAKTA

Dialog exe AS (DX) er et norsk teknologiselskap som bygger produkter og tjenester for kino- og kulturbransjen. På DX’ plattform håndterer arrangører den kommersielle virksomheten sin fra planlegging til salg til rapportering.

Øgreid AS er et familieeid investeringsselskap som primært investerer i norske kvalitetsbedrifter med nasjonale og internasjonale ambisjoner. Øgreid AS investerer med et langsiktig perspektiv og har idag et nedslagsfelt på tvers av flere industrier – fra programvare og teknologi til bakeri.

Annonse
Skroll til toppen