Annonse

Christie med en ny projektorserie

Ny systemarkitektur eliminerer «motion blur» som man tidligere har sett særlig på store leretter. Det er mer lys, mer kontrast og bedre gjengitte farger enn tidligere modeller. De er kost effektive og man kan enten kjøpe eller lease dem. De virker også med tidligere Christie utstyr og er såkalt «Backwords compatible». Christie tar også miljøet på alvor og har i standbymodus en energireduksjon på 83%.

 

Ultrarask eletronikk

Christie® CineLife + ™ kino projektorer har ultrarask serie 4 prosesseringselektronikk. CineLife + utvider horisonten til kinoprojeksjonsteknologi – opprinnelig designet for førsteklasses storformat (PLF) -steder – ved å bringe avanserte formatmuligheter til vanlige kinoer.

Christie Real | Laser ™ og et strømlinjeformet UX-designet berøringspanel bringer CineLife + -serien i forkant av moderne kino. CineLife + projektorer er DCI-kompatible, tilbyr en ny verden av farger og kontrast, gir høy effektivitet og lang levetid, og gjengir 2D- og 3D-innhold med 4K-oppløsning og opptil 120 bilder per sekund.

Se fremtiden

CineLife + projektorer ble opprinnelig bygget for PLF-kinoer som tilbyr 45.000 og 55.000 lumen, og de nyeste Christie kinoprojektorene gir den mest avanserte belysningsteknologien til vanlige applikasjoner.

Les mer om projektorserien her

 

 

Annonse
Skroll til toppen