Annonse

Film & Kinos julebord er avlyst

Det betyr bl.a. at det er innført munnbinds-plikt igjen i Osloregionen. Antallsbegrensningen på private arrangementer, som et julebord er definert som, er på 100 personer. På vårt julebord er det påmeldt 140. Vi må derfor dessverre avlyse julebordet på tirsdag 7 desember.

Noen av dere er kanskje engstelige for å reise til Oslo under disse forholdene. Vi ønsker å gjøre det så sikkert som mulig og vil derfor innføre hurtigtesting før C-kinoseminaret på mandag fra 1130-1230 og på filmtreffet (for de som ikke testet seg mandag) tirsdag morgen fra 0900-1200.

Det er ingen som er registrert som ankommende til filmtreffet på onsdag, så de to neste dagene blir det ikke testing. Kommer man senere enn kl. 12 tirsdag er det viktig at man tar ansvar selv og sørger for hurtigtesting.

Vi vil anbefale alle å bruke munnbind når man beveger seg inn til setene i kinosalen og i fellesområdene på filmens hus og på Hotel Opera under C-kinoseminaret. Hold dere på hotellrommet om dere har symptomer. Vask og sprit henda og hold avstand til andre så langt det lar seg gjøre.

Vi beklager at en del av dere har fått denne to ganger, men det er for å sikre at alle mottar denne.

Vi håper dere vil få et fint filmtreff til tross for at julebordet måtte avlyses.

Annonse
Skroll til toppen