Annonse

Kinotoppen: «West Side Story» flopper på kino

Steven Spielbergs navn på plakaten og en av tidenes mest kjente musikaler ser ikke ut til å være  nok til å tiltrekke publikum til West Side Story.

Det grandiose kjærlighetsdramaet – som stort sett har fått terningkast 5 fra samtlige kritikere havnet på helt nede på åttende plass på Kinotoppen som fremdeles regjeres suverent av Tre nøtter til Askepott som ble sett av 35.586 i helgen og så langt er sette av imponerende 454.855 siden premieren og er på full fart mot en halv million solgte billetter.

Tre Nøtter til Askepott  Astrid Smeplass som Askepott.jpeg 

Fortsetter det slik for Askepott kan hun utfordre James Bond på statistikken; No Time to Die er nå nede på en niende plass og ble sett 2.318 i helgen og har så langt solgt 659.609 billetter.

Sliter også i USA

West Side Story spilt kun inn  10,5 millioner dollar på amerikanske kinoer i helgen. En skuffelse, ifølge Variety, som minner om at Disney og 20th Century Studios brukte hele 100 millioner dollar på filmen.

Men håpet er ikke ute for West Side Story. Oscarsbuzz kan vekke mer nysgjerrighet, og julehelgen nok bedre egnet for filmer rettet mot et eldre publikum.

 

Se hele Kinotoppen her

Annonse
Skroll til toppen