Annonse

Spider-Man skaper elleville tilstander på kino

Katrine Aamodt i SF Studios kan fortelle at så langt er det forhåndssolgt mer enn 60.000 billetter. Odeon-kjeden solgte mer 9.000 billetter de første tre timene etter at billettene ble lagt ut.

Trondheim Kino  har solgt 5.500 og billettsystemet hadde problemer med å takle pågangen. I Oslo er det lagt ut 189 forestillinger premieredagen 21. januar og i helgen (fredag-søndag) hele 926 forestillinger på norske kinoer. Foreløpig.

OSX1440_comp_v005_300DPI.1003.jpg 

Det som er sikkert er at det er veldig stor interesse for filmen. Forhåndssalget i desember, da filmen egentlig skulle ut, var formidabelt og mye tyder på at den samme interessen i høy grad er der fortsatt. I USA skal filmen er filmen den fjerde mest innbringende noensinne.

BILDE 5 Guttorm-Petterson.jpg 

-Alt dette bekrefter bare at interessen for å gå på kino er svært stor og at restriksjonene bare har demmet opp for muligheten kinoene har til å få, og publikum har til å få sett, de store publikumsfilmene, sier administrerende direktør Guttorm Petterson i Film & Kino.

– Nå når demningen slår sprekker med inntil 200 per sal og de mest attraktive filmene kommer, strømmer folk til kino igjen i store mengder.

Annonse
Skroll til toppen