Annonse

Warner Bros. lover å fylle kinosalene med Elvis, Wonka og DC Comics-filmer

LAS VEGAS: The Rock skapte nærmest hallelujastemning da han entret scenen på Warner Bros. sin presentasjon av kommende filmer fra studioet.

Hans opptreden var en forfriskende påminnelse om hvor viktige disse studiopresentasjonene er for kinoene. I tillegg til å bare være et utstillingsvindu for trailer, gir CinemaCon studiopresentasjoner kinoene et innblikk i markedsføringsvinkler og muligheter for månedene fremover. En karismatisk stjerne som tar seg tid til å henvende seg til bransjen personlig er uvurderlig når det gjelder å bygge tillit rundt fremtidige prosjekter.

Det var også en viktig anledning for Warner Bros. til å gjenvinne tilliten til kinoene som følte seg forrådt av studioets tidligere holdning til prioritering av dag-og-dato utgivelser til fordel for den nye strømmetjenesten på bekostning av kinoer.

 

Store filmer fremover

Warner Bros. opprettholdt det positive momentumet gjennom en presentasjon med flere høydepunkter. Kveldens første store kunngjøring var bekreftelsen fra studioleder Toby Emmerich om at regissør Matt Reeves og stjernen Robert Pattinson ville komme tilbake for nok en The Batman.

Fansen fikk også det første glimt av Margot Robbie i hovedrollen i Barbie, som har planlagt premiere 21. juli 2023.

rev-1-Barbie-InstaVert_High_Res_JPEG-1638x2048.jpeg 

Elvis kommer i sommer

Elvis.jpg

Elvis-skuespiller Austin Butler kom og presenterte filmen sammen med Baz Luhrman.

Presentasjonen av kommende filmer startet med Baz Luhrman, som ga en entusiastisk introduksjon til sin kommende Elvis-film med kinopremiere 24. juni. Luhrman ville ikke beskrive filmen som en biografisk film, men istedet som et portrett av USA på 1950-, 60- og 70-tallet gjennom Elvis-fenomenets prisme.

20220426_170128.jpg 

«Jeg elsket The Batman, men mennesket kan ikke leve av Batman alene,» sa Luhrman til publikum.» Vi må bringe alle publikummere inn på kino, og jeg er der med dere i den utfordringen,» sa regissøren.

timothee-chalamet-wonka-social-featured.jpg 

Andre ikke-franchise Warner Bros.-titler omtalt i presentasjonen inkluderer Timothy Chalamet-musikalen Wonka (julen 2023), Olivia Wildes Don’t Worry, Darling med Florence Pugh i hovedrollen (23. september), og Stephen King-filmatiserigen Salem’s Lot (9. september) .

 

DC Comics skal fylle salene

Warner Bros.’ fokus på originale titler overskygget ikke DC Comics-planene fremover. Deres CinemaCon-presentasjon inkluderte forhåndsvisninger av Shazam! Fury of the Gods (16. desember), Aquaman: The Lost Kingdom (17. mars 2023), DC League of Super-Pets (29. juli) og Black Adam (21. oktober). Dwayne «The Rock» Johnson er stjernen i de to sistnevnte titlene.

20220426_175410.jpeg 

Med Dwayne «The Rock» Johnson på scenen ble CinemaCon-delegatene minnet om hvor mye en stjernes karisma som kan tilføre i markedsføring av en film.

Han fikk i tillegg hele salen med på å skap et enormt brøl som ville bli brukt i Black Adam.

Annonse
Skroll til toppen