Annonse

Olivia Wilde ble saksøkt mens hun var på scenen på CinemaCon

LAS VEGAS: Før Olivia Wilde slapp hele traileren til filmen, fortalte hun om det «ambisiøse» prosjektet, og berømmet prestasjonen til den hovedrolleinnehaver og kjæreste, Harry Styles, som en «åpenbaring». Midt i kommentarene hennes skjøv en uidentifisert kvinne konvolutten – merket «Personal and Confidential» – inn på midten av scenen, hvor Wilde hentet den.

–Er den til meg, spør Wilde og og tar en kikk  på papirene og dytter dem tilbake i konvolutten. Hun bevarer fatning og fortsetter presentasjonen av  den kommende psykologiske thrilleren Don’t Worry Darling. Hun sa: «Jeg skal åpne den nå fordi det føles som om det er et manus?» Ved et raskt kikk på  papirene kommenterte Wilde nonchalant: «Ok, skjønner det. Takk.» Wilde ga ingen indikasjon på hva konvolutten inneholdt og fortsatte med sine kommentarer.

I ettertid har det kommer frem hun mottok juridiske papirer fra sin eksforlovede og far til barna hennes, Jason Sudeikis, midt i presentasjonen hennes om den kommende psykologiske thrilleren Don’t Worry Darling på et fullsatt The Colloseum.

Var ukjent med leveringen

En kilde bekreftet overfor EW at konvolutten inneholdt papirer «for å etablere jurisdiksjon knyttet til barna» fra Sudeikis, men at skuespilleren ikke var klar over at overleveringen ville skje på scenen foran alle, og kalte den «upassende».

«Mr. Sudeikis hadde ingen forhåndskjennskap til tid eller sted konvolutten ville blitt levert, da dette utelukkende ville være opp til det involverte prosess-serviceselskapet, og han ville aldri akseptere at hun ble servert på en så upassende måte,» sa kilden.

En representant fra CinemaCon forteller til  Entertainment Weekly at de ennå ikke var sikre på hvordan kvinnen var i stand til å få tilgang til scenen.

«Vi har aldri i historien til konferansen hatt en hendelse der en delegat har nærmet seg scenen som ikke er autorisert til å være der. I lys av denne hendelsen revurderer vi sikkerhetsprosedyrene våre for å sikre sikkerheten til alle våre deltakere «, sa representanten. «Akkurat nå konsentrerer vi oss som organisasjon om hva vi må gjøre for å sikre sikkerheten til våre delegater.»

Wilde og Sudeikis skilte seg i november 2020 etter nesten 10 år sammen. De har to barn sammen. Wilde og Styles har vært et par siden januar 2021. De to møttes på settet av Don’t Worry Darling, som også har Florence Pugh, Gemma Chan, Chris Pine og Kiki Layne i hovedrollene.

Wilde fortalte CinemaCon-publikummet at filmen deler lignende temaer som Inception, The Matrix og The Truman Show – filmer som «sprenger grensene for fantasien vår,» sa hun. «Jeg vil at du skal forestille deg et liv der du har alt du  kunne ønske. Ikke bare materielle ting… men ekte kjærlighet og vennskap. Hva skulle til for at du skulle gi opp det perfekte livet? «

Annonse
Skroll til toppen