Annonse

Rekordstor deltagelse på regionalt seminar i Tromsø

Seminaret ble innledet av avtroppende Direktør Guttorm Petterson som snakket om status for kinoene og ga kinostatistikk for de nordligste fylkene.

 

Han ble etterfulgt av Runar Lien fra Skeie som fortalte om nyvinninger og utvikling av stoler og seating. Vår Hovedsponsor NEC deltok med Mark Kendall som presenterte løsninger på laser projektorer og andre tilbud fra Sharp-NEC. Så var det tid for Location der både Lars Rundgreen og Hanne Menne presenterte tilbud og løsninger innenfor kiosk og kiosksalg.

Nye filmer fra regionen

Etter en pause var turen kommet til Nord-Norsk filmsenter som introduserte nye filmer fra regionen. Både filmer som var i produksjon eller postproduksjon, men også 3 ferdige titler. Linn Henriksen fra Paranord film presenterte sin film «Tystnaden i Sapmi». En sterk dokumentar om overgrep.

Bruk av skjermer på kinoene

Etter en lunsjpause ble det så presentert bruk av skjermer på kinoen og muligheter for bruk av disse i og utenfor kinoen. Stian Andersson fra Bravo tegnet og fortalte.

IMG_2561.jpg 

Til slutt var det så aller siste opptreden på et regionalt seminar for Film & Kinos veteran Rolv Gjestland som avslutter 37 år i kinoens tjeneste. Han snakket om kinoteknikk og tilgjengelighet.

Dagen ble avsluttet med hyggelig sammenkomst sponset av Aurora, Location og Skeie på Skansen, med grillmat og god drikke.

Et svært vellykket arrangement.

Annonse
Skroll til toppen