Annonse

Andre leverandørseminar i Haugesund

Det begynte imidlertid ikke med det tekniske. Frode Vangen fra Filmgrail avholdt en presentasjon om kinoappene til Filmgrail. Hva de kan gjøre for kinoene. Men Frode understreket at det ikke blir resultater om kinoene ikke bruker dem. Viktig innspill fra Vangen.

IMG_2746.jpg 

Så begynte den tekniske biten. Phil Lorde fra Christie hadde tatt veien over fra UK og fortalte om både audioprodukter (Vive) og projektorer. Etter ham kom en annen Norgesvenn. Adam Macdonald fra GDC. Han fokuserte på deres produkter, både servere og projektorer. Ulf Quicklund fra QSC hadde hovedvekten på selskapets lydprodukter denne gangen. Høyttalere og forsterkere.

 

Deretter kom Ørjan Taule fra våre Hovedsponsorer Unique Digital Nordic. Han gjorde rede for endringene som skjer der det nye selskapet «Kinotech» overtar salg og service av og på kinomaskiner og annet utstyr. Installasjon er også en viktig del her. Unique vil fortsatt ha NOC og supportavtaler. De kommer til å ha et annet fokus enn tidligere, men har mange nye og spennende prosjekter. Blant annet «Book a Cinema» som skal lanseres i Norge i høst. Et automatisert bookingverktøy for publikum der de kan leie en sal og velge en film. Ideell for eksempel for bursdager eller skolevisninger. Det kommer mer informasjon om dette på kinokonferansen.

Til slutt så presenterte Kristian Døssland det nye selskapet Kinotech som skal overta salg og service på kinoutstyr, lerret, automasjon m.m for kinoene i Norge. De starter opp for fullt denne høsten. Vi får også høre mer fra disse på kinokonferansen.

Annonse
Skroll til toppen