Annonse

Nå er materiellet til Den Store Kinodagen klart

Film & Kino har produsert nytt materiell, blant annet digitale plakater som kan lastes ned fra kinokampanje.no. Disse skal kunne brukes både på lerret, SOME og skjermer i foajen. Ønsker dere å bestille materiell (tape på gulvet, ballonger osv) så er fristen egentlig gått ut for dette, men våre samarbeidspartnere i Nidaros Profil står på for at det skal komme ut til dere i tide. Også dette kan bestilles via kinokampanje.no

Filmer i forskjellige formater

Vi har lagt opp til å ha filmer i forskjellig lengde og i forskjellige formater som kan lastes ned og brukes på forskjellige typer Sosiale Medier og digitale skjermer. Formatene ligger under DSK 2022. Det er laget mange flere versjoner og formater enn tidligere år. Vi vet at mange bruker forskjellige typer sosiale medier, og innholdet er tilpasset forskjellige plattformer og har forskjellig lengde. (https://www.kinokampanje.no/file-share) – Det lastet fortsatt opp filer når denne mailen går ut, men alt skulle være på plass i morgen tidlig.

Annonsering og konkurranse

Vi begynner med annonsering på SOME allerede denne helgen. Det blir konkurranser på Facebook.  Annonsering her og på Instagram, og på Youtube. Vi har også samarbeidet med distributørene om aktuelle filmer som vil ligge som haler på SOME annonseringen. Disse kan også lastes ned til egne sider om det er ønskelig. Vi har knyttet noe av materiellet opp mot «Teddybjørnens jul», «Call Jane» og «12 Bragder». En norsk barnefilm, en ungdomsfilm og en for voksne.

15 dager før Den Store Kinodaen begynner vi med digital annonsering i regionale aviser samt Dagbladet nett. Noen dager før DSK samt på selve dagen blir det annonsering i papiravisen også. Helsider og bannerstriper på førstesiden.

Vi håper på mange kinogjengere på kino denne dagen!

Lykke til med Den store kinodagen år 35!

Annonse
Skroll til toppen