Annonse

Nye webinarer med tips og triks til bruk av Film- og mediaserveren og Rapportserveren

Film & Kino ønsker å bidra til kompetanseheving i kinobransjen gjennom ulike arrangementer gjennom året. Vi gjennomførte i februar våre første webinarer, den gang med tema hvordan nå ut med lokale budskap i media med totalt over 100 deltakere.

Webinar: Tips og triks til bruk av Film- og Mediaserveren

Torsdag 13.april kl. 09:30

I dette webinaret vil Agnethe S. Buus Jensen gjennomgå kjente og ukjente muligheter i FIlm- og Mediaserveren (FoM) for bruk av materiell på kinoene. Dette webinaret er både for deg som er helt ny og ønsker en innfølring i mulighetene FoM byr på, og for deg som benytter FoM allerede men som ønsker å vite mere om hvilke muligheter og type materiell FoM har å by på.

Meld deg på dette webinaret her 

 

Webinar: Tips og triks til bruk av rapportservere

Fredag 14.april kl 09:30

I dette webinaret vil Nils Tveten i Filmweb gjennomgå kjente og ukjente muligheter på rapportserveren for kinoene. Dette webinaret er både for deg som er helt ny og ønsker en innfølring i hva rapportserveren har å byr på. Nils vil gjennomgå rutiner rundt rapportering, tilgjengelige rapporter og andre nyttige ting som kan være nyttigebåde for for deg som allerede er bruker av rapportserveren og som ønsker å vite mere om hvilke muligheter som finnes der, og du som er ny kinobruker.

Meld deg på dette webinaret her

 

Velkommen til lærerike Film & Kino webinarer!

Annonse
Skroll til toppen