Annonse

Elisabeth Dahle ny kinosjef på Lagunen Kino

Elisabeth Dahle (31) er ansatt som ny kinosjef ved Lagunen Kino i Bergen. Hun tiltrer i stillingen 19. juni.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på den spennende jobben som kinosjef ved Lagunen Kino i Bergen. Lagunen Kino er en offensiv kinoaktør som har gjort masse riktig over lengre tid. Nå gleder jeg meg til å være med på å utvikle Lagunen Kino videre, sier Elisabeth Dahle.

Elisabeth Dahle har solid erfaring fra butikkdrift, personalledelse samt strategisk planlegging. Nå tar hun med seg kompetansen videre til Lagunen Kino og Nordisk Film Kino.

Dahle tar over Lagunen Kino etter Silje Storrud som starter i ny jobb i Vennebyen i Bergen. Dahle kommer sist fra Illums Bolighus AS hvor hun har vært både assisterende butikksjef og seksjonsleder.

– Lagunen Kino er for lengst blitt en viktig institusjon for kino og media i Bergen. Kinoen er en viktig arena for store og små i Bergen. Jeg gleder meg til å forvalte dette videre. Lagunen Kino og norske kinoer er på offensiven etter tøffe tider under coronaen, sier Dahle.

– Lagunen Kino er et sted for flerbruk – og hvor vi stadig får et bredere innhold. En ting er kinofilmene. En annen ting er alle møtene, seminarene, tilstelningene med mer i våre kinolokaler. Lagunen Kino er langt mer enn visning av kinofilmer. Vi er i ferd med å utvikle konseptet vårt, sier Elisabeth Dahle.

Adm.dir. Jannicke Haugen i Nordisk Film Kino gleder seg til Elisabeth Dahle er på plass ved Lagunen Kino.

– Det var mange sterke søkere, og Elisabeth Dahle gikk seirende ut av rekrutteringsprosessen. Vi er svært godt fornøyde med å ha Elisabeth snart på plass hos oss i Lagunen Kino. Det blir veldig bra, konkluderer adm.dir. Jannicke Haugen i Nordisk Film Kino.

– Sammen med det gode teamet ved Lagunen Kino, vil hun fokusere på våre mål. Det vil si vekst, forbedringer, engasjement samt optimalisering. Vi ser frem til at hun er på plass, sier Jannicke Haugen.

Annonse
Skroll til toppen