Annonse

Svein og Rotta – ny norsk barnefilm

Hva gjør du når din bestevenn er hetterotta Halvorsen og alle andre synes at rotter er det verste som finnes? Svein og kompisen Dan står alene helt til den nye jenta i klassen, Melissa, foreslår at de skal delta med rottene sine i årets store kjæledyr-konkurranse. Men så stikker Halvorsen av og avisene skriver at både sykehuset og skolen må stenge på grunn av rotteinvasjon. Hvis mamma og pappa finner ut at Svein og Halvorsen er skyld i alt sammen, er det ikke bare konkurransen som står på spill. Svein kan også risikere å miste Halvorsen.

Thomas Saraby Vatle (10 år) som spiller Svein er fra Oslo. Det samme er Celine Louise Dyran Smith (9 år) som spiller Melissa. de har ingen tidligere erfaringer med TV og Film.

Luis Engebrigtsen Bye (10 år) spiller Dan. Han er også fra Oslo, og har tidligere hatt roller i Johnny og Johanna på NRK, samt Vinterkyss. Han spilte også i en KRF-kortfilmen i Folk Flest bor i Kina.

Det er Maipo Film og TV produksjon AS v/ Dag Alveberg som står for produksjonen. De har tidligere stått bak publikumssuksesser som Elling, Mors Elling, Bare Bea og Min misunnelige frisør.

Annonse
Skroll til toppen