Annonse

Otertun er kåret til Årets Bygdekino

I juryens begrunnelse heter det at Bygdekinoen på Otertun, ved Elna Karlsen, utmerker seg ved å vise stort engasjement for kinoen. Hun jobber aktivt med markedsføring av kinoforestillingene ved å sende informasjon til aviser og nettaviser, invitasjoner til publikum med mer. Sammen med resten av staben ved Otertun skaper hun en hyggelig ramme rundt kinoforestillingene ved blant annet å drive kiosksalg og holde lokalet rent og ryddig. Kinomaskinisten blir alltid tatt vel imot og får god hjelp til riggingen.

”Det er alltid forbundet med glede å besøke Otertun.” uttaler Bygdekinoens kinomaskinist i Troms, Stein Are Opdal. ”Elna Karlsen er svært engasjert både i kinoen og at gjestene skal ha en hyggelig filmopplevelse. Staben hennes må også nevnes. De stiller stadig opp og hjelper til med rigging, i kiosken, og bidrar med rydding og vask etter endt spillekveld.”

Elna Karlsen har også god kontakt med Bygdekinoens administrasjon. Hun tar initiativ til å få satt opp filmer hun har tro på i sitt lokalmiljø, og gir tilbakemelding om markedsføringstiltak og hvordan forestillingene er gjennomført.

Otertun ved Elna Karlsen premieres med et reisestipend på kr. 7.500,- for å besøke en norsk filmfestival.

Annonse
Skroll til toppen