Annonse

Kinogavekampanje

Mai er den store konfirmasjonsperioden, og kampanjeperiode er uke 15-17, med start umiddelbart etter påske.

Hovedmålgruppe for mediekjøp er konfirmantene og deres venner, mens kinoen brukes for å forsterke kampanjen, også mot alle de andre som gir gaver til konfirmantene.

Vi bruker samme 30 sekunders reklamefilm som i fjor, men bytter ut filmklippet med Disneys
The Avengers. Det blir ellers annonser på nett samt en dobbeltsides annonse i Konfirmantmagasinet som distribueres i postkassen til konfirmanter over hele landet. Ta kontakt dersom din kino ikke kan tilby gavekortsalg, og dermed ikke ønsker å vise reklamefilmen via Capa eller MDN.

Vi sender ikke ut ferdigtrykte plakater til denne kampanjen, men legger to digitale varianter og trykklar A3 ut på medieserveren.

Vi henstiller alle kinoer om å sjekke kinogaven.no, det er ytterst viktig for kundenes opplevelse av kinogaven.no at billettpris stemmer og at bestillingen går til riktig e-postadresse.

Kinogaven.no er en felles portal for salg av kinogavekort på nett. Noen kinoer/kinokjeder lenker direkte videre til sin egen nettside for salg av gavekort. Andre kinoer får en melding til en valgt e-postadresse når noen velger å kjøpe gavebilletter til deres kino, og må deretter sende gavekort/billetter til kunden og faktura til Filmweb. Til de mindre kinoene har vi et ferdigprodusert gavekort dere kan få tilsendt.

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål om løsningen!

Annonse
Skroll til toppen