Annonse

Medier i skolen

Nettsiden vår –
mediepedagogene.no – publiserer nyheter i krysningspunktet mellom medieundervisning og mediebransje. Nett-tidsskriftet vårt – [tilt] – bringer artikler fra lærere om undervisningsopplegg de har gjennomført og fra mediefolk om hvordan de jobber. Her kan lærere få gode tips – og du kan selv bidra med erfaringer.

Blant artiklene våre finner du temaer som animasjonsfilm i grunnskolen, bruk av fotografi i barnehagen, blogging som undervisningssjanger i videregående, tips for lydopptak, hvordan norske tegneserieskapere lager seriene sine, eksempler på og metoder for filmanalyse, innføring i digitale fortellinger og rapporter fra prosjektarbeid i mediefagene. I tillegg forteller vi om dvd-filmer som er aktuelle for undervisningen, nye lærebøker og bøker om medier generelt.

Mediepedagogene vil gjerne ha flere medlemmer som støtter arbeidet med å gjøre lærere mer fortrolige med bruk av mediene i undervisningen. I anledning jubileumsåret er det gratis å bli medlem. Som medlem får du nyhetsbrev fra tidsskriftet vårt og mulighet til selv å være med på å påvirke arbeidet vi gjør.

Du finner lenker til mediepedagogene og [tilt]s hjemmesider under Aktuelle lenker til høyre på denne siden. Der ligger også lenkene til innmeldingsskjema samt arkivet til [tilt], hvor du blant annet kan lese siste nummer.

Annonse
Skroll til toppen