Annonse

Tromsø internasjonale filmfestival

Vi gleder oss sykt til å kunne presentere
Jernanger. Pål Jackman er tilbake, syv år etter suksessen med
Detektor. Denne gangen har han skrevet manus selv og hovedrollen spilles av Bjørn Sundquist. Sundquist gjør sin livs rolle som grinebiteren Eivind og forøvrig har
Jernanger et spennende, blandet ensemble, med alt fra gamle popphelter (Hans Petter Hansen og Magne Høyland) til en ung motorcrosskjører (Ailo Gaup) på rollelisten.

Regissør og skuespillere skal selvfølgelig være til stede på verdenspremieren i Tromsø onsdag 14. januar. Det blir vorspiel, kjempefilm, heidundrende fest – og nachspiel må man nesten regne med. Kanskje det blir litt ”jernanger” dagen derpå også?

Dette blir rett og slett en kjempestart for filmen, som har kinopremiere fredag 15. januar over hele landet, med SF Norge som distributør. Vi håper kinoene er klar til å utnytte "Tromsø-effekten”, og gleder oss til å se mange kinosjefer på festivalen. Innimellom blir det nemlig flere andre kinoaktuelle filmer spesielt myntet på kinosjefer. Endelig program presenteres på filmtreffet i desember.

Aurora Kino og Location opptrer samlet for å sikre at den norske kinobransjen føler seg vel på festivalen. På onsdag inviterer de til vorspiel for kinofolk i VIP-baren før den offisielle åpningen. For kinosjefer er invitasjon til mottakelsen etterpå inkludert i akkrediteringsavgiften. På torsdag kveld inviterer de bransjefolk til nok en livlig mottakelse i ordentlig Tromsø-stil.

Nytt av året er at Unique Cinema Systems også er til stede i Tromsø. De lover bransjefolk en overraskelse i forbindelse med åpningsfesten. Følg med!

Også i år tilbyr en rabatt på akkreditering for kinosjefer. For kr 600 får du partoutkort, billett til åpningsfilmen og invitasjon til mottakelsen etterpå (verdi kr 1 100).

Påmelding skjer på
www.tiff.no. Kryss av for "spesialavtale", fyll inn kode: "kinosjef".

Obs! Tilbudet gjelder kun fram til 15. desember.

Ta kontakt med festivalkoordinator Kari Helene Skog for mer info:
kari.helene@tiff.no.

Mørketid er festivaltid! Vi sees i Tromsø!

Martha Otte


Festivalsjef TIFF

Annonse
Skroll til toppen