Annonse

NÅ SKAL DU HØRE… – ny, norsk animasjonsfilm

Gjennom denne filmen kan alle som noen gang selv har vært barn humre gjenkjennende. Om det er bestefaren eller barnebarnet i filmen som har størst glede av eventyrene er sannelig ikke sikkert, og det samme kan sies for filmens publikum.

Historiene ser med eventyrets øyne på det daglige, og med daglige øyne på det eventyrlige. Den vil uten tvil treffe både unge og gamle. Publikum får ta del i Sapegins underfundige verden der virkeligheten gjerne har flere lag og der historien plutselig tar uventede vendinger.

Den er herlig underholdene, men har noe mer å by på for de som ser nøyere etter. Sikkert er det i alle fall at denne filmen springer ut av smittende fortellerglede. Filmens historier spenner vidt, men et viktig fellestrekk er latteren de vekker og den gode følelsen man sitter igjen med til slutt.

Som publikum får du i løpet av en liten time se og høre om den sultne katten Mons, om saltkverna på havets bunn, om et hus på Kampen og bestefars meritter under krigens dager. Og innimellom blir det besøk av tre artige musikanter.


Annonse
Skroll til toppen