Annonse

Film på videoHvorfor står det "S" på filmen?


Svaret er ganske enkelt, "S"en er et kvalitetsstempel på en film vi tror kan gi deg en "sjelden" opplevelse. "S" fordi vi ønsker at du skal få se en "spesiell" film. En som utfordrer deg til å tenke. En som "skiller" seg ut. Som ikke er som alle de andre.


Filmen behøver ikke nødvendigvis å være alvorlig og "seriøs" av den grunn. Den er rett og slett bare litt annerledes. Den har en kvalitet vi vil du skal oppdage.

Det er ikke sikkert du vil like alle de filmene vi har plukket ut – selv om vi håper det! Men vi tror du vil huske en "S"-film når du først har sett den. Du vil føle at den angår deg, gir deg noe. Noe som lever videre i deg, etter at filmen er slutt.


I såfall er det verdt pengene – både for deg og oss. Vi støtter disse filmene med avgiftsmidler fra Norsk kino- og filmfond. Fordi vi mener de fortjener det. Og for at du skal få en mulighet til å bli kjent med dem.

Kontaktperson: Videokonsulent Erik Zmuda.


"S"-film 2004


Bazo, Festen, Ken Park, Syndere i Sommersol, 8 kvinner, Mannen fra toget, A mighty wind, Hysterical Blindness, Barbarernes invasjon, Skapet, Pianolærerinnen, Å kjenne sannheten, Guttene fra St.Judes, Morverncallar, El Bola, Mandager i solen, Krigeren og keiserinnen, Et siste kyss, Dårekisten, Only the strong Survive, Elina, Chirico og heksene, Sammen med deg, Helt plutselig, Historias minimas, En kjærlighet så sterk, Napoleons nye klær, Good Bye Lenin, Lille mann, Disa flytter til Japan og De tre bukkene Bruse.

Annonse
Skroll til toppen