Annonse

DEN STORE KINODAGEN

Les mer om filmene, delta i konkurranser og kjøp billetter på
www.denstorekinodagen.no

Paradox og Scanbox vil gjerne bidra til kinofest og oppfordrer alle DSK-kinoene til å komme med forslag til aktiviteter rundt filmen.
De tre beste forslagene belønnes med store premier til bruk på dagen, blant annet mobiltelefoner, gratis bøker, gensere/t-skjorter MED MER! Og selvfølgelig en kopi-garanti& Filmens stjerner legger dessuten ut på en DSK-turné, detaljer kommer senere.

Idé-frist er fredag 30. september og sendes på mail til beate@kino.no.

Pitbull-Terje representerer Den store kinodagens eneste norske premiere, men han er selvsagt ikke alene på Den store kinodagen. Ulf Malmros’ ”Tjenare kungen” er Sandrews store film på Den store kinodagen. Filmen handler om et jentepunk-band som kjemper for livets rett i 1984 – her burde det være duket for skikkelig 80-tallsinspirasjon. (80-tallsparty??) Visste du at det var i 1984 Alphaville slapp alle skolefesters drømmelåt "Forever Young", for ikke å snakke om "I Want To Know What Love Is" med Foreigner og selveste "Purple Rain"!!! Her er det bare å hyre inn en DJ med høyvannsbukser og skinnslips! 1984 var også et av Gunde Svans store gullår, kanskje han burde få en invitasjon i posten?

Filmlisten for øvrig er langt fra klar, men her er en foreløpig oversikt:

Tjenare kungen (SMN)Sju sverd (SMN)Goal (BVI)Flight Plan (BVI)Sky High (BVI)


Lady & Landstrykeren (BVI) relanseringElisabethtown (UIP)Just like Heaven (UIP)The Exorcism of Emily Rose (CTN)Night Watch (Fox)In her shoes (Fox)Into the Blue (Fox)


Pitbull-Terje (Scanbox)Bin Jip (Oro)Lord of War (Scanbox)

NB! SF stiller gjerne også kopier på Gubben og katten-filmene til rådighet, som oppvarmere til den nye filmen som kommer rundt juletider!

Den store kinodagen får selvfølgelig sine egne nettsider; www.denstorekinodagen.no som vil være oppe og gå i første halvdel av oktober, med omtale av filmene, konkurranser og aktiviteter av ymse slag, billettbestilling osv. Capa og Media Direct distribuerer DSK-filmene til kinoene fra 10. oktober, her bruker vi fjorårets filmer med ny ”hale”. Øvrig mediamix ser foreløpig ut til å bli tv, radio, internett og print (VG)

Vi har kjøpt inn et lite lager med profileringsartikler for dere som vil ha mer, eller har glemt å bestille. Pastill-esker, refleksbånd og ikke minst lua, er tilgjengelig i mindre kvanta (marianne@kino.no).

Vi kårer som alltid landets beste kinoer i tre kategorier, og i år får ikke bare vinnerne en sjekk i hånden, det er overraskelser på lur! Kreativitet belønnes!

Annonse
Skroll til toppen