Annonse

Kinohøst i vente

Neste film ut er OVER HEKKEN med premiere 22.september. Filmen er laget av skaperne av Shrek og Madagaskar, og det lover godt. I oktober får vi VILLDYR som er en familiekomedie som tar oss med hele veien fra New York til Afrikas savanner. GUTTA PÅ SKAUEN som har premiere i november handler om en vennlig oppfostret grizzlybjørn som får livet sitt snudd på hodet etter møte med en rappkjeftet hjort. Året avsluttes med HAPPY FEET i desember. Her får vi møte en pingvin med et annerledes talent. All grunn til å glede seg. Filmene er morsomme, søte og fulle av sjarm.

Forøvrig kommer det mange spennende norske filmer utover høsten. I oktober har FRITT VILT premiere, en skrekkfilm om en ungdomsgjeng som drar til fjells etter den ultimale skiopplevelsen, men havner på et vinterstengt fjellhotell som synes øde og forlatt…

Et par uker senere har komedien KALDE FØTTER premiere som handler om Kalle som kommer hjem til byen med lomma full av spenn og bare en tanke i hodet: Å bli sammen med Trine , den peneste dama i hele fylket. Først må han kvitte seg med et lite problem: Den dølle typen hun er forlovet med.

I november kommer KUNSTEN Å TENKE NEGATIVT, der en lokal positivtetsgruppe kommer hjem til Geir for å snu hans negative holdninger ved hjelp av ”den løsningsorienterte metoden”. Geir er overbevist om at det eneste håpet for en gjeng med handikappede er å lære seg kunsten å tenke negativt.

Andre store filmer utover høsten er foruten
James Bond: School of Scoundrels, Flushed Away, Holiday, Eragon og
A good Year for å nevne noen.

Annonse
Skroll til toppen