Annonse

Gavebillettkampanjen – Årets beste julegave

For å gjøre det enkelt for folk å finne den riktige presangen til barna, barnebarna, vennene, kjæresten, søsknene, barnevakten, postbudet – eller seg selv – bruker FILM&KINO en god del markedsføringskroner på årets Gavebillettkampanje.

Det lages fine plakater som kinoene kan henge opp i sine lokaler og ellers der det måtte passe i lokalsamfunnet. Plakaten, som er avbildet til høyre, er tilgjengelig på
Filmwebs mediaserver under Gavebillettkampanjen 2006, og kan bestilles i størrelsene A3 og 70×100 cm ved å sende e-post til markedskonsulent Vibeke Nilsen (
vibeke@*) eller på tlf. 22 47 46 12.

Kampanjens annonser plasseres i medier som favner vidt, som Se & Hør, Her & Nå og helgebilagene til de største regionsavisene i løpet av desember.

Den enkelte kino oppfordres også til å annonsere selv, og ikke minst bruke sine medarbeidere (og fantasien) for å selge flere gavebilletter.

FILM&KINO har utarbeidet en idébase med forslag til ting som kan gjøres av den enkelte kino for å stimulere gavebillettsalget som kan lastes ned her:
Gavebillettidéer

Flere gode ideer som bør deles, meldes også til Vibeke Nilsen, slik at de kan spres videre.

www.kinogaven.no


Dette er stedet der publikum kan kjøpe gavekort på nett. En del kinoer tilbyr allerede sine kunder denne muligheten, men flere kan gjerne bli med.

Filmweb drifter nettsiden og administrerer betalingsrutinene, men den enkelte kino mottar selv bestillingen på e-post og sender ut billettene. Det eneste kinoene trenger er en e-postadresse som sjekkes jevnlig, slik at bestillingene blir sendt. Kinoene fakturerer deretter Filmweb for utsendte billetter.

Ta kontakt med markedskonsulent Vibeke Nilsen på telefon 22 47 46 12 eller e-post
vibeke@* hvis dere er interessert i dette.

*
Alle e-postadressene i FILM&KINO ender med
kino.no.

Annonse
Skroll til toppen