Annonse

Location overtar Freias kinokiosker

– Vårt tradisjonsrike samarbeid med norsk kinovirksomhet har pågått siden 1911, og det er klart at det er spesielt å avslutte det. Men i dagens samfunn er det mer hensiktsmessig at utsalgene drives av noen som har full oppmerksomhet om og er eksperter på denne virksomheten. Vi vil konsentrere oss om vår kjernevirksomhet som er å produsere og markedsføre våre produkter, sier Stefan Granlund som er administrerende direktør i Kraft Foods Norge i en pressemelding fredag 12. januar.

Ifølge Granlund, er salget å betrakte som en virksomhetsoverdragelse, hvilket betyr at samtlige hel- og deltidsansatte i kinoutsalgene vil fortsette i sine jobber under ledelse av Location. Salget berører også det nåværende arbeidet til seks personer som er ansatt i Kraft Foods sentralt, men det forventes ikke noen oppsigelser. Overdragelsen vil tre i kraft fra 1. mars 2007.

– Location har et nett av kinoutsalg som matcher våre både geografisk og varemessig. Ved overdragelse av virksomheten får Location en bred og god tilstedeværelse, og Freiaproduktene får en tilsvarende bred og god distribusjon. Gjennom salget til Location vil Freiaprodukter bli solgt i alle Locations utsalg. Kinopublikummet vil få fordelen av et bredere varesortiment fra flere produsenter, sier Granlund avslutningsvis.

Location Norway AS eies av Trondheim Kino AS og Bergen Kino AS. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Virksomheten omfatter over 20 utsalg og ca. 200 ansatte inklusive franchiseavdelinger.

Annonse
Skroll til toppen