Annonse

Vinterferiekampanjen 2007

FILM&KINO produserer plakater til bruk for kinoene inne og ute i lokalmiljøet. De er ikke helt ferdige ennå, men dere ser en nesten ferdig skisse her.

Kampanjen omfatter også et markedssamarbeid med Fox og SF, der filmen
Night at the Museum skal forsterke vårt budskap mot ungdom og
Elias og kongeskipet brukes mot de mindre barna/foreldrene. Alle kinoer som setter opp disse filmene (og det er mange) får også ekstra filmplakater fra byråene for å forsterke kampanjen.

Klistremerker av snømannmotivet m/budskap sendes også ut til kinoene, slik at aktuelle filmplakater kan gjøres til en del av kampanjemateriellet. NB! Dette er spesielt viktig for kinoene som ikke setter opp
Elias og
Night at the Museum i denne perioden

Kampanjen vil være synlig i media i ferieukene, med hovedvekt på nettannonsering, msn, mot ungdom, og VG/vg.no og Dagbladet/db.no mot det bredere publikummet. Vi lager også en egen side på Filmweb og får budskapet vårt med i deler av kampanjene til SF og Fox, bl.a som hale på kinotraileren for
Elias.

Alt aktuelt materiell og andre gode markedsføringsideer legges ut på medieserveren i løpet av uke 4 og 5, slik at kinoene lett kan lage sitt eget materiell.

Disse elementene gir oss en bred, men også målgrupperettet kampanje, som det er grunn til å tro at vil skape positiv oppmerksomhet rundt kinoene. Så er det bare å selge billetter!

Vi oppfordrer alle kinoer som har normalt eller utvidet program i vinterferien til å si fra på e-post innen 23. januar så dere får plakater og klistremerker i tide. Det har stor betydning for kampanjens gjennomslagskraft at alle som kan er med.

Ta gjerne kontakt, hvis dere har spørsmål.

Vinterlig hilsen fraVibeke Nilsen


Markedskonsulent


E-post: vibeke
atkino.no


22 47 46 12 / 47 02 22 90

Annonse
Skroll til toppen