Annonse

Barnefilmfestivalen i Kristiansand 24.-29. april 2007

I tillegg til et bredt sammensatt hovedprogram med mange nye spillefilmer fra hele verden og spennende sideprogrammer, arrangeres det en rekke konferanser, seminarer og kurs som vi håper vil stimulere til diskusjon, skape nettverk og gi faglig påfyll til både filmskapere og -formidlere. Meld deg på i dag!

Ta med hele familien på festival!


Barnefilmfestivalen er en festival hvor barn og voksne kan kose seg sammen. Derfor har vi laget en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier! Familiepakken koster kr. 800,- og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

Overnatting


Benytt deg av vårt gode tilbud på overnatting på Rica Hotell Norge:


Enkeltrom inkl. frokost kr 795,-


Dobbeltrom inkl. frokost kr 895,-


Ekstraseng kr 100,-

Se
festivalens hjemmesider for mer informasjon om bestilling.

Festivalavgift


Kr 600,-. Dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte


Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person pr. kino), kinodistributørene, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr inntil 3 netter gratis på Hotel Norge. Hotellbestilling gjøres av den enkelte.

Påmeldingsfrist: 25. mars 2007.

Påmeldingsskjema og mer informasjon og filmprogram og arrangementer finner du på:
www.barnefilmfestivalen.noInformasjonsbrosjyre kan du laste ned her.

Danckert Monrad-Krohn


Festivalleder

Annonse
Skroll til toppen