Annonse

Årets Bygdekino på filmfestival i Haugesund

Storebråten deltok på festivalen i fem dager, og fikk med seg Amandaprisudeling med høy glamourfaktor og rød løper, seminar, båttur, mottakelser, festivalpartyer og sist, men ikke minst MASSE FILM! Storebråten så ikke mindre enn 21 filmer i løpet av sitt festivalopphold. – Det å være på filmfestival er et lite eventyr, sier Storebråten i sin rapport fra festivalen. – Alle som tilrettelegger for Bygdekinoen burde en eller annen gang få med seg en filmfestival. Det inspirerer og gir motivasjon til å satse enda mer på film i lokalmiljøet. – Selv skulle jeg ønske at Gol ble Årets bygdekino hvert år, slik at jeg kunne dra på filmfestival neste år også, avslutter en fornøyd prisvinner.

– Gol har utmerket seg med et godt kinobesøk, aktiv lokal markedsføring og godt tilrettelagte forestillinger. Dette gjenspeiles i svært godt besøk både på Den store skolekinodagen og på Den store kinodagen, sier leder i Bygdekinoen, Arnfinn Inderhaug.

Gol samfunnshus har også investert i et nytt lydanlegg for å bedre kinoopplevelsen for publikum. Likeledes er det etablert et svært godt samarbeid med nabokinoene Ål og Nes, som er selvstendige kinoer.

Årets bygdekino for 2007/2008 blir kåret i mai 2008. Alle bygdekinoer som gjør en ekstra innsats for kinoen sin har muligheten til å vinne prisen.

Annonse
Skroll til toppen