Annonse

Ledig stilling: Kinosjef SF Kino Lillestrøm

Andre Jakumeit, som har vært med å bygge opp dette flotte anlegget siden sommeren 2005, har valgt å flytte tilbake til Tønsberg, og vi søker med dette hans etterfølger.

Som kinosjef vil du få ansvaret for en stab på 25-30 personer, som skal gi våre kunder kinoopplevelser utover det vanlige. Arbeidet er variert og vil innebære ansvar for personalet, kompetanseutvikling, arbeidsmiljø og vedlikehold, detaljprogrammering, samt ansvaret for innkjøp og salg. En annen viktig arbeidsoppgave er å være lokalt ansvarlig for SF Kinos kvalitetsarbeid – i tillegg til ulike markedsføringsoppgaver. Du vil være vårt ansikt utad og møte kundene sammen med det øvrige personalet.

Du bør ha erfaring fra personal- og salgsarbeid i serviceyrker, og det er en fordel om du har bransjekunnskap fra kino- og filmområdet. Dine evner til å motivere og skape entusiasme hos medarbeiderne vil være avgjørende for dine muligeter til å lykkes i stillingen. Et slikt utgangspunkt krever evne til å mestre et høyt tempo og prioritere riktig i stressede situasjoner.

I SF-systemet vil du bli møtt og støttet av en stor og konkurransekraftig organisasjon, med snart hundre års erfaring fra kinodrift, og med høy kompetanse på alle områder innenfor film- og kinofeltet. SF Kino vil sørge for at din egen kompetanse kontinuerlig vedlikeholdes og utvikles.

Senest den 1. august må vi ha din søknad, som sendes driftsjef ved SF Kino, Lars Fuglevik, på lars.fuglevik@sf-kino.no .

SF Kino AS är SF Bio ABs dotterbolag i Norge. Som en av de få helt kommersiella bolagen i Norge äger bolaget 18 salonger fördelat på tre biografer i Tönsberg, Moss och Lilleström.

Under 2006 ökade besöken på SF Kino med över 40 procent från 440 000 till 630 000 besökare. Det gjorde dem till den 5 största biografägaren i Norge.

Annonse
Skroll til toppen