Annonse

Rikslanseringer i oktober/november

Titanics ti liv


13 år gamle Liv får sitt største ønske oppfylt, en tur med den splitter nye danskebåten Danaworld, som snart skal seile fra Oslo. Men like før reisen dukker en svart katt opp fra intet og et hemmelig rom avsløres i kjelleren. Snart får Liv mystiske drømmer midt på dagen. Rare syner fra fortiden viser deg. Hun forstår at noen forsøker å fortelle noe viktig.

Liv og bestevennen Thomas avdekker merkelige forbindelser til en skipskatastrofe for snart 100 år siden. Når ingen voksne tror dem, må de selv løse mysteriet. Kan en ulykke ramme dem? Hva vil sporene fra fortiden fortelle? Finnes det spøkelser? Og tør de følge den svarte katten?

Titanics ti liv er en mystisk og spennende spøkelsesfilm for hele familien, som bygger på den kjente boka med samme navn. Filmen har premiere på selveste Halloween.

Tittel: Titanics ti liv


Regi: Grethe Bøe


Genre: Familiefilm


Premiere: 31. oktober 2007


Skuespillere: Tiril Eeg-Henriksen, Martin Mbugua, Christian Skolmen, Anne Ryg, Cecilie Mosli, Sossen Krohg, katten Tigris


Lengde: 1 t. 14 min.


Distribusjon: Nordisk Filmdistribusjon


Antall kopier: 50 byråkopier + 10 RL-kopier

Surf’s UpSurf’s Up er en frisk og morsom animert familiefilm som tar publikum ned i det azurblå dypet av en konkurranseverden med surfende pingviner på Hawai. Filmen handler om tenåringspingvinen Cody Maverick , en lovende og håpefull surfer, som deltar på sin første profesjonelle surfekonkurranse. Hans største idol er Big Z, tidenes mest berømte pingvinsurfer som er alt lille Cody drømmer om å være – populær, suksessfull og beundret.

Fulgt av et kamerateam som skal dokumentere hans strevsomme vei til berømmelse og suksess, forlater Cody familien og hjemmet i Shiverpool, Antarctica for å reise til Pen Gu Island og "Big Z Memorial Surf Off". På veien møter han surfegale Chicken Joe, den berømte surfepromotøren Reggie Belafonte, talentspeiderfuglen Mikey Abromowitz og den dristige og svært sjarmerende livredderen Lani Aliikai.

Alle legger merke til Codys lidenskap for surfing – selv om den til tider er noe villedet. Cody tror at det å vinne vil gi ham den beundring og respekt han lenge har drømt om, men først når han uventet møter den gamle surfelegenden Big Z, som alle tror er død, tør han å gå sin egne veier. Cody oppdager at en ekte vinner ikke alltid er den som kommer først.

Tittel: Surf’s Up


Regi: Ash Brannon og Chris Buck


Genre: Animasjon/Familiefilm


Førpremiere: 3. november (Den store kinodagen)


Premiere: 16. november


Språk: Norske stemmer


Lengde: 1 t 25 min.


Distribusjon: BVI


Antall kopier: Ca 60 premierebyer + 10 RL-kopier

Ta snarlig kontakt hvis kinoen din har planer om et lanserings- og eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.


Kontakt: Grethe Næss,
grethe@kino.no , tlf 22 47 46 26.

Annonse
Skroll til toppen