Annonse

Vellykket videokurs

Tre dager til ende ble deltakerne kurset på ulike områder som FILM&KINOs virke og støtteordninger, lovgivning og konsesjonsbehandling, filmanalyse, markedsføring av film, utfordringer i bransjen, nye medier, markedsføring på SMS, motivasjon og ledelse samt bruk av arbeidsverktøy for filmkunnskap og mulige kilder på Internett.

Vi spurte et par av kursdeltakerne om hva de har fått ut av disse dagene.

Øystein Mikkelsen fra Video Nova, Frogner:


– Det jeg likte best var – om jeg kan si flere ting – filmanalysen og lederutvikingsdelen. Når det gjelder det sistnevnte satte jeg pris på at det ble presentert veldig lowkey, og ikke av en hysterisk hallelujaprest som skulle selge noe. Ellers har det vært godt å utveksle erfaringer med andre i samme bransje, selv om vi er konkurrenter. Det med mest direkte nytte blir nok bruken av elektroniske verktøy, samt tips og råd om ledelse og motivasjon av medarbeidere. Jeg har også fått en økt entusiasme for norsk videobransje, som jeg tror vil merkes i hverdagen.

Kristin Tvedt fra ShowTime, Bergen:


– Det har vært veldig givende på mange plan. Jeg har satt pris på den store bredden i opplegget. For meg var nok det nyttigste delen der vi lærte om motivasjon. Ellers var det gjennomgangen av lover og regler for bransjen matnyttig. Som det at man må være 18 år for å leie ut filmer – i alle fall filmer med 18-års grense. Når det gjaldt filmanalyse var det fint at vi fikk vite hva vi skulle se etter før filmen, og tid til å fordøye den etterpå. Også har det vært veldig mye god mat!

Ingvald BergsagelRedaktør


Tidsskriftet Film & Kino

Annonse
Skroll til toppen