Annonse

Premierer i november og desember

SURF’S UP, som hadde førpremiere i forbindelse med Den Store Kinodagen, får ordinær premiere 16. november i Hordaland og Sogn og Fjordane. I tillegg blir det digital premiere på Kviteseid i Telemark. Animasjonsfilmen handler om tenåringspingvinen Cody Maverick, en lovende og håpefull surfer, som deltar på sin første profesjonelle surfekonkurranse.

Bygdekinoen har sikret seg to kopier av filmen DET GYLNE KOMPASSET, med premiere 5. desember. Dette er en storslått filmatisering av den første boken i Philip Pullmans prisbelønte fantasy-trilogi. Hovedpersonen, 11-årige Lyra, får et gyllent kompass av rektor på skolen hun bor på. Det viser seg at kompasset er en magisk veiviser til sannheten. Filmen er 2 timer og 15 minutter lang, og vi har bestemt oss for at filmen skal gå alene. Her blir også billettprisen kr 60,-. Premierestedene er Selbu i Trøndelag, Tofte på Østlandet, og Sveio på Vestlandet.

Animert er også Jerry Seinfelds BIEFILMEN, som har norgespremiere andre juledag. Her får vi tatt en grundigere titt på disse travle skapningene gjennom øynene til en enkelt av dem – Barry B. Benson. Etter college-eksamen ønsker Barry å få mer ut av livet enn den uunngåelige karrieren som venter ham og alle de andre arbeiderne i New Hive City – en jobb hos Honex i honningproduksjonen. Barry tar sjansen på å våge seg ut av bikuben og trår snart inn i en verden hinsides sine villeste drømmer. Bygekinoen legger sine premierer til Nord-Trøndelag og Grue i Glåmdalen – i tillegg til en digital premiere i Kviteseid.

Annonse
Skroll til toppen