Annonse

Den store skolekinodagen tirsdag 5. februar 2008!

Film hører hjemme i undervisningen, både som kunst og læremiddel. Film formidler kunnskap om verden og livet. Film rører ved følelser og stimulerer fantasien. Kunnskap om film fremmer verbal- og bildespråket, og ikke minst gir film en felles kunstopplevelse for hele klassen. Kinoen er utvilsomt den ideelle arena for den gode filmopplevelsen. Filmstudieark for aktuelle filmer finner du her!

For å hjelpe kinoene i deres arbeid med dagen har vi som tidligere laget en liste over anbefalte filmer til dagen, disse har både filmstudieark (med et par unntak) og kan vises til redusert billettpris. Vi har også laget plakater og informasjonsark som kan lastes ned og skrives ut. Ta kontakt med barnefilmrådgiveren hvis du trenger hjelp til dette.

Også i år gir FILM&KINO støtte til kinoer som vil tilby noe ut over rene filmvisninger på dagen. Dette kan være lærerkurs, animasjonsverksteder, besøk av en filmskaper etc. FILM&KINO dekker 50% av kostnadene, med inntil 3000,- per kino. Søknadsskjema kan lastes ned fra denne siden, og frist for å søke er 7. desember.

Påmeldingsfristen for Den store skolekinodagen er 7. desember. Påmelding per mail til
tonje@kino.no. Det er viktig at vi får registrert alle kinoer som deltar, for å kunne gi en best mulig oppfølgning til lokalpressen.

Barnefilmrådgiveren kan hjelpe til med å finne egnede filmer, foredragsholdere etc, det er bare å ta kontakt på e-post eller telefon. Vi minner også om at den kinoen som gjør best innsats under Den store skolekinodagen vinner prisen som Årets skolekino og kr 10 000.

For spørsmål om Den store skolekinodagen, kontakt barnefilmrådgiver Tonje Hardersen

HER FINNER DU LISTE OVER AKTUELLE FILMER

HER FINNER DU FILMSTUDIEARK FOR AKTUELLE FILMER

LAST NED INFORMASJONSARK

LAST NED INFORMASJONSARK (NYNORSK)

LAST NED PLAKAT (A3)

LAST NED PLAKAT (A3 – NYNORSK)

LAST NED PLAKAT (A4)

LAST NED PLAKAT (A4 – NYNORSK)

LAST NED SØKNADSSKJEMA

Annonse
Skroll til toppen