Annonse

Premierer i november og desember

SURF’S UP, som hadde førpremiere i forbindelse med Den Store Kinodagen, får ordinær premiere 16. november på Melhus og i Haram. Animasjonsfilmen handler om tenåringspingvinen Cody Maverick, en lovende og håpefull surfer, som deltar på sin første profesjonelle surfekonkurranse.

S-kino har sikret seg to kopier av filmen DET GYLNE KOMPASSET, med premiere 5. desember. Dette er en storslått filmatisering av den første boken i Philip Pullmans prisbelønte fantasy-trilogi. Hovedpersonen, 11-årige Lyra, får et gyllent kompass av rektor på skolen hun bor på. Det viser seg at kompasset er en magisk veiviser til sannheten.Premierestedene er Eidsvoll og Ørland.

Animert er også Jerry Seinfelds BIEFILMEN, som har norgespremiere andre juledag. Her får vi tatt en grundigere titt på disse travle skapningene gjennom øynene til en enkelt av dem – Barry B. Benson. Etter college-eksamen ønsker Barry å få mer ut av livet enn den uunngåelige karrieren som venter ham og alle de andre arbeiderne i New Hive City – en jobb hos Honex i honningproduksjonen. Barry tar sjansen på å våge seg ut av bikuben og trår snart inn i en verden hinsides sine villeste drømmer. S-kino legger sine premierer til Melhus og Haram.

Annonse
Skroll til toppen