Annonse

Skolekinoseminar på Lillehammer

Årets seminar vil være spesielt rettet mot medielærere. I tillegg er det vanlige publikum av kinosjefer, kulturbyråkrater og filmarbeidere velkomne. Diskusjoner rundt den nye handlingsplanen for filmsatsingen på barn og unge vil stå sentralt på seminaret. De regionale filmsentrenes rolle i dette arbeidet blir trukket inn. Det blir også sett på hvordan man best kan få til samarbeidet og koordinering på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Et annet viktig tema er betydningen av de videregående skolenes innlemmelse i Den kulturelle skolesekken.

I tillegg kan seminardeltakerne velge mellom fire praktiske filmseminarer, blant annet om plakatdesign og skuespillerinstruksjon. Det vil bli en presentasjon av den nye norske animasjonsfilmen Kurt blir grusom, basert på Erlend Loes kjente bøker. Medielærere (og andre interesserte) vil også få et eget tilpasset opplegg på Høyskolen og Filmskolen på Lillehammer før selve seminarstarten tirsdag 11. mars. I det hele tatt er det god grunn for alle skolefilminteresserte til å legge turen til Amandus i år.

Fullstendig seminarprogram og informasjon om påmelding vil bli lagt ut både på Amandus’ og FILM&KINOs hjemmesider i januar. Programmet blir også sendt ut med neste nummer av Skolekinonytt. Enn så lenge er det bare å oppfordre alle til å merke av datoen i kalenderen.


Tonje Hardersen


Barnefilmrådgiver


FILM&KINO

Annonse
Skroll til toppen