Annonse

Rikslanseringer

Ta snarlig kontakt Grethe Næss,
grethe@kino.no, hvis kinoen har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Mannen som elsket Yngve – Premiere 15. februar 2008


Det er november 1989. Muren faller i Berlin. På Kongsgård videregående skole i Stavanger er Jarle Klepp uvitende om at alt snart skal forandre seg. Enn så lenge har han alt; verdens beste kjæreste og verdens kuleste kompis. Sammen har de store musikalske ambisjoner. Om noen uker skal de debutere med Stavangers tøffeste punkband, Mathias Rust Band. Men så dukker Yngve, den nye gutten i klassen, opp.

Regi: Stian Kristiansen


Manus: Tore Renberg


Genre: Drama


Skuespillere: Rolf Kristian Larsen, Ida Elise Broch, Arthur Berning, Ole Christoffer Ertvaag med flere


Distributør: SMN


Antall kopier: 40-45 byråkopier + 10 RL-kopier


Premiere: 15. februar 2008

SOS Svartskjær – premiere 15. februar 2008


I stiv kuling stamper et stort lasteskip nordover. Ved Svartskjær fyr får de det avtalte signalet, og to røde blåser kastes over bord. En liten båt jager fra land for å plukke dem opp. De finner bare den ene. Samtidig har en selunge kommet bort fra moren sin i de høye bølgene ved Skarveskjær. Moren leter. Ungen hyler. Neste morgen har vinden løyet og havet lagt seg. Noora (12) bor på Rotøy sammen med mor, far og lillebror Morten. Som vanlig fører hun villsauene deres til beite ute på Vassholmen om morgenen. Plutselig hører hun spede skrik og oppdager en selunge i en bukt. Selen leker med en blåse. Under blåsa henger en mystisk pakke. Nooras mor leier ut rorbuer til turister. Nå er det et tysk ektepar og tre ungdommer på øya. Turistene kommer dit mest for å fiske, men tyske Dieter er en dreven jeger og jakter helst sel på skjærene. Det er skuddpremie på dem. Noora må holde selungen unna Dieter. Samtidig har noen av gjestene startet en intens jakt langs strendene etter den forsvunne pakken.

Regi: Arne Lindtner Næss


Manus: Arne Lindtner Næss


Genre: Familiefilm / Spenning


Skuespillere: Amina Hegvold Sanca, Øyvind H. Vaktskjold, Ragnhild M. Gudbrandsen, Banthata Mokgoatsane


Distributør: Nordisk Filmdistribusjon


Antall kopier: 46 byråkopier + 10 RL-kopier


Premiere: 15. februar 2008

Fordeling av RL-kopier på Biefilmen


Grunnet endringer i fordelingen av RL-kopiene av Biefilmen, er fordelingslisten oppdatert.Fordelingsliste Biefilmen

Annonse
Skroll til toppen