Annonse

Vinterferie- kampanjen

Kombinasjonen skoleferie, økt aktivitet på kinoene, god mediedekning og en felles markedskampanje har de foregående årene vist seg å være en suksess. Tanken bak kampanjen er først og fremst å synliggjøre kino som et naturlig underholdningsvalg.

Vinterferien er i år spredt over tre uker, og starter allerede i uke 7 i to fylker. Flesteparten har vinterferie i uke 8.

Kampanjen vil ha fokus på ”Større opplevelser” og at ”Ekte kinostemning får du kun på kino”.

Det blir laget en ny reklamefilm for kino, plakater i to størrelser (70×100 og 50×70), og annonser for print og web. Alt materiell blir gjort tilgjengelig på medieserveren. Samme antall plakater som for høstferiekampanjen blir tilsendt automatisk, ta kontakt om det er ønskelig med endringer. Vi håper dere kan gjøre rom for visning av reklamefilmen på kinolerretet fra 8. februar.

Som ny markedsrådgiver ser jeg fram til å samarbeide med dere. På filmtreffet i slutten av måneden vil jeg presentere kampanjen og meg selv nærmere. Etter ni år hos United International Pictures er det mange av dere som kjenner meg fra før, men jeg ser frem til å bli bedre kjent.

Ønsker dere alle et godt kinoår!

Monique Sjøberg


Markedsrådgiver
monique@kino.no / 22 47 46 12

Annonse
Skroll til toppen