Annonse

Den 11. Barnefilmfestivalen i Kristiansand

I tillegg til et bredt sammensatt hovedprogram med nye spillefilmer fra hele verden og spennende sideprogrammer, arrangeres det en rekke konferanser, seminarer og kurs som vi håper vil stimulere til diskusjon, skape nettverk og gi faglig påfyll til både filmskapere og – formidlere. Meld deg på i dag!

Familiens filmfestival!


Barnefilmfestivalen er en festival der barn og voksne kan kose seg sammen. Derfor har vi laget en familiepakke spesielt tilpasset barnefamilier! Familiepakken koster kr 800 og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter.

Overnatting


Benytt deg av vår gunstige overnattingsavtale på Rica Hotell Norge, 50 meter fra Fønix kino:

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 795
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 895
  • Ekstraseng kr 100

Se festivalens hjemmesider for mer informasjon om bestilling.

Festivalavgift


Kr 600. Dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte


Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person pr. kino), filmdistributører, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr inntil 3 gratis overnattinger i enkeltrom på Hotel Norge. Hotellbestilling gjøres av den enkelte.


Påmeldingsfrist: 25. mars 2008


Påmeldingsskjema og mer informasjon om filmprogram og arrangementer finner du på:
www.barnefilmfestivalen.no

Velkommen til Norges hyggeligste og største barnefilmfestival!

Even Thunes Jensen


Festivalkoordinator


Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival

Annonse
Skroll til toppen