Annonse

FILM&KINO rikslanserer: «Sex and the City»

På tide å plukke frem Louis Vitton-vesken og Manolo Blahnik-skoene og på nytt bli med ut i New Yorks gater. De fire damene fra "Sex og singelliv" er tilbake, denne gangen der de virkelig kommer til sin rett, i et større format på kinolerretet.

Filmen starter der den Emmy-belønnede tv-serien sluttet. Carrie er sammen med Mr. Big og bor og jobber på Manhattan. Miranda har giftet seg med Steve, jobber fortsatt som advokat og bor med sin familie i Brooklyn. Charlotte er gift med Harry og har adoptert et barn fra Kina. Samantha har bestemt seg for å prøve lykken i Los Angeles. I filmen følger vi de fire venninnene gjennom sex, kjærlighet og relasjoner – i byen som aldri sover.

Originaltittel:
Sex and the City: The MovieRegi: Michael Patrick KingSkuespillere: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Chris NorthGenre: KomedieByrå: SF NorgePremiere: 6. juni 2008Lengde: 2 t 15 min.Antall kopier: 40 byråkopier + 10 RL

Ta snarlig kontakt med
kinorådgiver Grethe Næss hvis kinoen din har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Annonse
Skroll til toppen