Annonse

Haugesund- programmet

Dessuten vil fransk film få et forsterket fokus gjennom vignetten French Touch, nå på tredje året. Håpet er å kunne offentliggjøre filmene og gjestene etter hvert som vi får bekreftelser utover sommeren. Det første er forholdsvis uproblematisk, men å bekrefte gjester lenge før festivalen går av stabelen er mer risikabelt. Filmskapere er travle mennesker som raskt endrer planene sine. Det har mang en festival fått erfare.

I år vil det komplette festivalprogrammet bli offentliggjort ca. 5. august. Samtidig vil det da være tilgjengelig på nett. Dagsprogrammet (eller visningsskjemaet som noen ynder å kalle det) legges ut en uke etter det.

Noen har hatt problemer med å melde seg på til festivalen. Filmweb hadde en stund en lenke som førte til fjorårets festival, noe som kan ha medført at noen har trodd at påmeldingen til årets festival ennå ikke hadde startet. Feilen er for lengst rettet, men påmeldingsfristen ble av den grunn utvidet. Ut denne uka er det derfor fortsatt mulig å melde seg på til festivalen, uten tilleggsgebyr.

Festivalens åpningsfilm
Den siste revejakta søndag 17. august og festpremieren dagen etter med
De gales hus, som HKH Kronprins Haakon vil kaste glans over, er allerede annonsert. Norsk og nordisk film er våre viktigste anliggender, men hovedprogrammet vil i år sterkere enn noen gang også bli dominert av de viktigste prisvinnerne fra festivalene i Berlin og Cannes. Vi gleder oss til årets festival, og ønsker alle hjertelig velkommen etter en forhåpentligvis strålende sommer!

Håkon SkograndProgramsjef

Annonse
Skroll til toppen