Annonse

FILM&KINO rikslanserer: Arn – Riket ved veiens ende


Arn – Riket ved veiens endeI den andre og siste filmen om Arn vender Jan Guillous helt hjem for å skape fred i sitt eget land og gifte seg med sin elskede Cecilia. Vel fremme i hjemlandet oppdager Arn at det fortsatt finnes de som vil skille ham og Cecilia fra hverandre. Men takket være dronning Blankas sluhet, kan de likevel endelig gifte seg. Arn og Cecilie bygger et hjem på Forsvik og får et barn til.

Men Arn vet at krigen truer, det er bare et tidsspørsmål før sverkerne vil forsøke å gjenvinne makten med hjelp fra sine danske støttespillere. Med sin kjennskap til utenlandske krigsteknikker og strategier, starter Arn arbeidet med å bygge opp sin egen armé på Forsvik.

Rollene som Arn og Cecilia spilles av Joakim Nätterqvist og Sofia Helin.

Regi: Peter FlinthSkuespillere: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Anders Baasmo ChristiansenPremiere: 22. august 2008Lengde: Ca. 2 tAntall kopier: 40 byråkopier + 10 RL + digitaleByrå: SF Norge

Ta snarlig kontakt hvis kinoen din har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.


Grethe Næss
Kinorådgiver

Annonse
Skroll til toppen