Annonse

Arn og WALL-E rikslanseres


Arn – Riket ved veiens endeI den andre og siste filmen om Arn vender Jan Guillous helt hjem for å skape fred i sitt eget land og gifte seg med sin elskede Cecilia. Vel fremme i hjemlandet oppdager Arn at det fortsatt finnes de som vil skille ham og Cecilia fra hverandre. Men takket være dronning Blankas sluhet, kan de likevel endelig gifte seg. Arn og Cecilie bygger et hjem på Forsvik og får et barn til.

Men Arn vet at krigen truer, det er bare et tidsspørsmål før sverkerne vil forsøke å gjenvinne makten med hjelp fra sine danske støttespillere. Med sin kjennskap til utenlandske krigsteknikker og strategier, starter Arn arbeidet med å bygge opp sin egen armé på Forsvik.

Rollene som Arn og Cecilia spilles av Joakim Nätterqvist og Sofia Helin.

Regi: Peter FlinthSkuespillere: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Anders Baasmo ChristiansenPremiere: 22. august 2008Lengde: Ca. 2 tAntall kopier: 40 byråkopier + 10 RL + digitaleByrå: SF Norge

WALL-EEtter hundrevis av ensomme år med å gjøre det han var bygd for oppdager WALL-E (forkortelse for Wankelmotor-Avfalls-Last-Løfter-Ekspert) en ny livsoppgave når han møter en blank robotsonde ved navn EVA. EVA innser at WALL-E helt tilfeldig har funnet nøkkelen til planetens framtid, og skynder seg ut i rommet igjen for å vise det hun har funnet til menneskene (som venter spent på å høre at det er trygt å dra hjem). Men WALL-E følger etter EVA gjennom galaksen og drar med det i gang den mest spennende og fantasifulle eventyrkomedien som noen gang er vist på kino.

Med på WALL-Es fantastiske reise gjennom et helt univers av nye og ukjente framtidsvisjoner, er en ubetalelig serie av morsomme rollefigurer, fra kakerlakken som er WALL-Es kjæledyr til en heroisk gjeng av kasserte roboter som ikke virker helt som de skal lenger.

Full av overraskelser, spenning, humor og hjertevarme, er
WALL-E skrevet og regissert av Andrew Stenton.

Byrå: DisneyLengde: 1 t 30 minPremiere: 29. august 2008Antall kopier: Ca. 80 byråkopier + 10 RL-kopier + digitale

Annonse
Skroll til toppen