Annonse

FILM&KINO rikslanserer Fritt Vilt 2

Fritt Vilt 2


Vinteren 2006 møtte fire ungdommer en brutal død i Jotunheimen. Kun en ung kvinne overlevde. Nedkjølt og svak kjemper Jannicke seg tilbake til sivilisasjonen. På det lokale lille sykehuset aner personalet fred og ingen fare. Men så blir den blodige og forslåtte unge kvinnen brakt inn. Litt senere våkner Jannicke til liv i sykesengen. Sykehuset er mørklagt og ikke en levende sjel er å se. Alene lister hun seg ut i de tomme korridorene. Er marerittet likevel ikke over?

Hva skjedde egentlig med Jannicke? Utslitt, blodig og gjennomfrossen sitter hun apatisk igjen midt inne i fjellheimen. Alle hennes venner er døde, og hun har ingen idé om hvor hun er. Film to går direkte inn i handlingen der hvor den første filmen slutter, forteller produsenten, og lover en enda mer actionfylt film enn forgjengeren.

Regi: Mats StenbergByrå: Nordisk FilmdistribusjonPremiere: 10. oktober 2008Antall kopier: 60 byråkopier + digitale + 10 RL Kopier

Ta snarlig kontakt hvis kinoen din har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Kontakt: Grethe Næss,
grethe@kino.no

Annonse
Skroll til toppen