Annonse

Kosmorama for femte gang

Kosmorama 2009 byr på rundt 70 internasjonale, nasjonale og regionale filmer.

I tillegg kommer en rekke sideprogrammer og kortfilmfestivalen Minimalen. Kosmorama har som mål å ta filmen ut av kinomørket og ut i bybildet. Høydepunktet i år blir visning av ubåtfilmen
Das Boot i Dora 1 i samarbeid med Norsk Ubåtvåpen som i år feirer 100 år.

Filmfestival er ikke bare film, men også fest. Åpningsfesten vil i år gå av stabelen på Kosmoramas nye festivalhotell Rica Nidelven torsdag 5. mars.

Mandag 9. mars er det klart for årets Kanonpris. I et spektakulært show fylt av musikk og overraskelser kårer fagforbundene de beste av fjorårets norske kinofilmer.

Også i år inviterer vi til Filmpitch. Dette er en nasjonal idékonkurranse rettet mot unge filmskapere som ikke har debutert med langfilm. Av alle innsendte bidrag vil Erlend Loe plukke ut de beste som blir invitert til Trondheim og skal selge inn ideene til en jury.

Nytt av året:


I regi av Kosmorama, samles norsk og internasjonal filmbransje på Bårdshaug Herregård i Orkdal søndag 8. og mandag 9. mars 2009. Med på laget er bla. Norsk Filmforbund, Norske film og tv-produsenters forening, Norsk Filminstitutt og Orkdal Kommune.

Det hele startet med kulturministerens visjonære filmmelding og ambisiøse mål for den norske filmproduksjonen, og det blir seminarer, foredrag og paneldebatter med mye mer, ifølge Kosmoramas direktør Ola Lund Renolen.

Det er utrolig hva du kan se i mørket.

Følg med på
www.kosmorama.no .

Velkommen til Kosmorama 2009!

Yrja Flem-Waage


Markeds- og kommunikasjonssjef Kosmorama

Annonse
Skroll til toppen