Annonse

FILM&KINO rikslanserer: Menn som hater kvinner

Nå kommer filmen en hel krimelskende verden har ventet på – filmatiseringen av Stieg Larssons suksessroman "Menn som hater kvinner", den første av de fenomenalt populære bøkene i Millennium-trilogien som gjorde Larsson til et verdensnavn etter hans død.

Handlingen:


Lisbeth Salander er en ung og egenrådig jente med en mørk fortid. Hun er en enestående researcher og en av landets fremste hackere. Den gravende journalisten Mikael Blomkvist er nettopp idømt en fengselsstraff for ærekrenkelse når Henrik Vanger, tidligere blant landets fremste industriherrer, vil gi ham et annerledes oppdrag. Lisbeth og Mikaels veier krysses, og sammen graver de dypt i familien Vangers fortid der de støter på en mørkere og blodigere historie enn noen av dem hadde kunnet ane.

Regissør: Niels Arden OplevSkuespillere: Michael Nyqvist, Lena Endre, Peter Haber, Noomi Norén, Marika LagercrantzByrå: Nordisk FilmdistribusjonGenre: ThrillerPremiere: 13. mars 2009Antall kopier: 60 byråkopier + digitale + 10 RL-kopier

Ta snarlig kontakt med
Kinorådgiver Grehe Næss hvis kinoen din har planer om et lanserings- og/eller samarbeidsopplegg, eller det er andre gode grunner til å få tildelt en RL-kopi.

Annonse
Skroll til toppen