Annonse

Amandusfestivalen nærmer seg

Under festivalen legges det opp til en rekke verksteder og seminarer for deltagerne. Det skal arrangeres verksted i blant annet ski- og brettfilm, musikkvideo, animasjon, plakatdesign, flerkamera med mer. Noen av de fremste på sitt fagfelt kommer til Amandus for å holde verksteder og seminar, og det blir anledning til å dele erfaringer med dyktige produsenter, regissører, lyddesignere og andre som jobber profesjonelt med film. Lillehammer kino er hovedarena for festivalen, og vil huse en rekke visninger, verksteder og seminarer. Her skal også åpningsshowet som setter i gang festivalen arangeres.

Årets Amandusshow i Maihaugsalen sendes direkte på NRK Nett-TV og i opptak på NRK 1 og 3. Årets programleder er Benedicte Bendiksen, som vant programleder jakten på NRK. I tillegg til å hedre Amandusvinneren vil Surferosa, Samsaya og Black Debbath underholde fra scenen. Det kommer til å bli et forrykende show hvor de nominerte i kategoriene fiksjon, animasjon, dokumentar, junior, ekstremsport, musikkvideo, dvoteds fagpris, publikumsprisen og beste manus får stor oppmerksomhet.

Årets DIG-it Utstilling finner sted i Lillehammer bibliotek, som ligger vis a vis kinoen. Det vil også arrangeres verksteder i Digital kunst og foto.

Årets påmelding til kurs og seminarer vil åpne mandag 9. mars, og det er første mann til mølla. Så sett allerede av datoene 31. mars – 2. april, da går årets Amandusfestival av stabelen på Lillehammer, den 22. i rekken. Vi gleder oss virkelig til å møte deg der.

Gå inn på
www.amandusfestivalen.no for mer informasjon.

Per Olaf "Pirill" Steinslien


Amandusfestivalen

Annonse
Skroll til toppen