Annonse

Animasjonsverksted for lærere

FILM&KINO inviterer til et todagers animasjonsverksted for lærere på kveldstid 21. og 22. april i Oslo. Kurset gir blant annet en praktisk og teoretisk innføring i hvordan man kan organisere en klasse i animasjonsarbeid. Deltakelsen skjer etter prinsippet først til mølla, og det er kun plass til 12 deltakere.

Kurset skal være med å sette læreren i stand til å lage animasjonsfilm sammen med barn, og til å gjennomføre en kreativ og motiverende undervisning med film som metode. Kurset gir en praktisk og teoretisk innføring i hvordan man kan organisere en klasse i animasjonsarbeid, og hvordan man med enkle grep kan integrere alle fag i skolen i elevproduserte filmer. Det vil bli en gjennomgang av ulike animasjonsteknikker tilpasset alder samt råd og tips om hvordan animasjonsarbeidet kan organiseres med mange barn.

Bente Aasheim er engasjert til å lede verkstedet som finner sted i FILM&KINOs lokaler i Dronningens gate 16, Filmens hus. Begge dager starter animasjonsverkstedet opp kl. 1700 og avsluttes kl. 2100.

Les mer om kursinnholdet her.

Annonse
Skroll til toppen