Annonse

Barnefilmfestivalen i Kristiansand 2009

Årets festival byr på et mangfold av filmer fra alle verdensdeler og i ulike sjangere. Hovedprogrammet består av 13 helt nye barnefilmer. Festivalen byr også på flere andre filmserier; Panorama er en serie gode barnefilmer fra hele verden. I årets Ungdomsprogram presenteres hele 12 spillefilmer. Dessuten viser festivalen dokumentarfilmer, novellefilmer og kortfilmer.

Filmverksteder


Festivalen mener det er viktig at barn selv får anledning til å uttrykke seg gjennom filmmediet. Derfor arrangerer vi en lang rekke filmverksteder. Verkstedene skal i tillegg til å være et spennende tilbud til skoleelever og lærere i Kristiansand og omegn, også fungere som ”utstillingsvindu” og idébank for lignende tiltak andre steder.

Films on the horizon


Torsdag 30. april og fredag 1. mai ønsker festivalen velkommen til presentasjon av kommende nordiske spillefilmer.

Girls on film


Årets ECFA seminar tar for seg jenter i film – både foran og bak kamera. Hvordan er jenter representert innen film? Hva slags filmer regnes som ”bra” for jenter? Hvilke historier vil vi fortelle? Kan film benyttes for å styrke jenters selvhevdelse? Dette er noen av temaene som vil bli diskutert når ECFA, den europeiske barnefilmorganisasjonen, inviterer til seminar under Barnefilmfestivalen. Blant innledere og foredragsholdere finner vi noen av Europas fremste eksperter på barne- og ungdomsfilm. Seminaret finner sted 1. mai, og
programmet ligger her .

Overnatting


Benytt deg av festivalens gode tilbud på Hotel Norge:


Enkeltrom inkl. frokost: kr 895.


Dobbeltrom inkl. frokost: kr 995.


Ekstraseng: kr 100.

Se festivalens hjemmesider for mer informasjon om bestilling.

Festivalavgift


Avgiften på kr 700 dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Familiepakke koster kr 900 og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Påmelding


Påmeldingsskjema og mer informasjon om filmprogram og arrangementer finner du på
www.barnefilmfestivalen.no

Annonse
Skroll til toppen