Annonse

Kristiansand internasjonale Barnefilmfestival 2009

På festivalen kan du få med deg filmer som er på vei til norske kinoer, men du har også en unik anledning til å se hva som rører seg innen barne- og ungdomsfilm ute i verden.

Årets festival byr på et mangfold av filmer fra alle verdensdeler og i ulike sjangere. Hovedprogrammet består av 13 helt nye barnefilmer. Festivalen byr også på flere andre filmserier; Panorama er en serie gode barnefilmer fra hele verden. I årets Ungdomsprogram presenteres hele 12 spillefilmer. Dessuten viser festivalen dokumentarfilmer, novellefilmer og kortfilmer.

Filmverksteder


Festivalen mener det er viktig at barn selv får anledning til å uttrykke seg gjennom filmmediet. Derfor arrangerer vi en lang rekke filmverksteder. Verkstedene skal i tillegg til å være et spennende tilbud til skoleelever og lærere i Kristiansand og omegn, også fungere som ”utstillingsvindu” og idébank for lignende tiltak andre steder.

Torsdag 30. april og fredag 1. mai – Films on the Horizon


Velkommen til presentasjon av kommende nordiske spillefilmer

Familiefestdager (fredag 1. mai og lørdag 2. mai)


Få med deg spennende aktivitetsdager med leker og konkurranser fredag og lørdag utenfor Fønix kino. Fredagens tema er KuToppen, mens lørdagen kommer selveste Kaptein Sabeltann og hans menn!

Girls on film (fredag 1. mai)


Årets ECFA seminar tar for seg jenter i film – både foran og bak kamera. Hvordan er jenter representert innen film? Hva slags filmer regnes som ”bra” for jenter? Hvilke historier vil vi fortelle? Kan film benyttes for å styrke jenters selvhevdelse? Dette er noen av temaene som vil bli diskutert når ECFA, den europeiske barnefilmorganisasjonen, inviterer til seminar under Barnefilmfestivalen. Blant innledere og foredragsholdere finner vi noen av Europas fremste eksperter på barne- og ungdomsfilm.

Animasjonsverksted for "bransjebarn"” (fredag 1.mai)


Festivalen arrangerer et eget animasjonsverksted for akkrediterte barn (fra fem år).

Overnatting


Benytt deg av vårt gode tilbud på Hotel Norge:

  • Enkeltrom inkl. frokost kr 895
  • Dobbeltrom inkl. frokost kr 995
  • Ekstraseng: kr 100

Se
festivalens hjemmesider for mer informasjon om bestilling.

Festivalavgift


Festivalavgiften på kr 700 dekker registrering og festivalkort som gir adgang til alle visninger og arrangementer. Familiepakke koster kr 900 og inkluderer registrering og festivalkort som gir hele familien adgang til alle visninger, samt en rekke morsomme arrangementer og aktiviteter. Enkelte arrangementer har i tillegg en egenandel. Regning på festivalavgift vil bli tilsendt.

Oppholdsstøtte


Festivalen tilbyr oppholdsstøtte for kinoansatte (én person per kino), filmdistributører, medlemmer av Norske Videohandleres Forbund og Norsk Videogramforening. Vi tilbyr inntil tre gratis overnattinger i enkeltrom på Hotel Norge. Hotellbestilling gjøres av den enkelte.

Påmeldingsskjema og mer informasjon om filmprogram og arrangementer finner du på:
www.barnefilmfestivalen.no

Even Thunes Jensen


Fesitvalkoordinator


Kristiansand Internasjonale Barnefilmfestival

Annonse
Skroll til toppen